Write guestbook
1 2 3 ... 11 Next Last 


bokada   
2021-04-04 16:45

Hej Björn!

Är du fortfarande putt?

/Sven-ÅkeCanalog   
2020-10-24 06:06

Hej Janne! Hoppas det är bra med dig...och att inget virus drabbat dig...

Här uppe har det varit minusgrader i natt igen...och jag gissar att de första snöfria skridskoisarna börjar lägga...

Strax är det alltså läge att ge sig ut på is-spaning, m a p naturfoto OCH långfärdsskridskoåkning här i Jämtland...

Intresserar långfärdsskridskoåkning dig ännu eller har du lagt ”skrillerna på hyllan”??
Ha det gott !
/B
Svar: Halloj!

Vi får se dom ligger å blänker i hyllan... Förra året blev inte en enda tur. Får hålla tummarna. Hoppas du får knäppa fast dina grillor! Ha det gött!
bokada   
2020-10-01 16:10

Har för mycket problem med hälsan för att orka sitta och skriva svar,
så jag skjuter upp det. Men gör som du vill - det finns ALLTID en förklaring!

/ Bo
Svar: Du tar jävligt bra bilder! Å det vill jag fan inte ta ifrån dig. Men jag vill ha respons på mina kommentarer, så enkelt är det. Ha det gött!Canalog   
2020-06-16 05:00

Hej Janne! Jag skrev nyss ett inlägg på klotterplanket i gatufotogruppen, som svar/kommentar till ditt inlägg på klotterplanket för ett par tre veckor sedan om kvaliteten på bilder i gruppen gatufoto. Jag håller med dig helt, och ibland är nivån där erbarmligt låg, t o m hos de 2 (!) gruppvärdarna i denna grupp.

Jag skrev också en kommentar alldeles nyss (med betyget en 2a) på en av gruppvärd Anders Johanssons senast inlagda bilder ( #3768032), tvärrandig dam på ett New Yorkskt övergångsställe...
Mediokert!

F.ö. ha det så bra i coronasommaren - jag ser fram emot nya gatufotobilder från dig!
mvh
/B
Svar: Hej!

Alltså det jag ville ha fram är att alldeles för många bilder är så sterila. Total avsaknad av mänsklig interaktion... För mig är gatufoto inte så mycket gata om du fattar vad jag menar... Tack för att du stöttar i detta och ha en go sommar!! Janne K
Plåtis 51   
2019-03-31 13:55

Hej Janne,
Glömde nämna att jag vet vem Erik Lindahl är, sett många av hans plåtar. Att haft möjlighet att plåta blues lirare i USA under ett antal år det måste ha varit väldigt givande.

M.v.h
HansMikael Törnwall   
2017-08-06 21:03

Tack för vänlig kommentar. Jag lade till dig på Flickr, där jag är mer aktiv.

https://www.flickr.com/photos/mikaelsphotos/

mvh/Mikaelk-oskarina   
2016-09-18 10:10

Godmorgon Janne!
Jag vill att du tar bort bilden med Mats A eller beskär den.
Tror att du förstår detta. Diskussion blev det i alla fall.
hälsn o ses i gf-gruppen
/Ullabassa   
2015-07-09 15:35

Hej Janne jag har också köpt XT10an. Som gjuten med 27mm .
Så härlig liten kamera, och så bra bilder direkt ur kameran. En fråga Lr öppnar inte raw bilderna ? något som måste programeras? eller är det inte uppgraderat? Kul att även du gillar den.
Du kan väl svara i min gästbok. Ha det fint.
/ BengtMåns H   
2015-05-11 20:39

Köpte också ett Nikkor 50mm 2 för 200 spänn! Det var lite trögt i fokuseringen, men sen jag snurrat fram o tillbaka 50 gånger vart det perfekt!

Sålde Nikongrejorna här på FS och satte på just den linsen som blickfång på min F3. Köptes av ett proffs som vart nöjd!H.E.T.   
2014-07-26 23:44

Hallå igen Janne!
Ville hellre skriva följande här istället .. Vill jag säga att jag varit inne på din hemsida och kollat dina bilder på musiker och blir oerhört imponerad av dina bilder där. Jag vill inte utnämna något speciell men ska flukta igen och hitta någon och skriva om.

Förutom den sidan vart jag inne på "gatufotografering" Där blev jag ännu mer imponerad av ditt enorma sinne för miljöer, människor och inte minst uttrycker i många av dina bilder. Bla från Sjuans Ölhall där jag varit endast en gång för ung. tio år sedan ett underbart ställe. Det påminner om ett "bajenställe" på söder där jag själv bor som heter Kvarnen, med samma typ av golv och samma stämning med genuina lirare, numer är det tyvärr inte alls så.

Var på en musikkryssning i onsdags med en båt som heter Bildösund och lyssnade på en polare som heter Lasse Tennander om du vet? Förövrigt undrar jag om du har sett ett program på svt:s K special som gick mån 23/6 21.45 med en fotograf som heter Vivian Maiers och programmet hette "Vivian Maiers okända bildskatt" kolla det eller hennes bilder, så vet jag att du kommer gilla det.
Med vänlig hälsning Hans t

1 2 3 ... 11 Next Last 

Homepage

https://get.google.com/albumar...

Email