Guestbook

Write guestbook
First Prev 1 2 3 ... 11 Next Last 


jido   
2011-10-13 09:37

Tack så mycket för de vänliga orden, Janne!

När det gäller GRD III känner jag mig inte det minsta lurad, faktiskt. Beställde en samma dag som GRD IV släpptes, då priset sjönk till en passande prova-på-nivå.

Den bild du kommenterade är faktiskt från första dedikerade tillfället då jag kunnat fota med Ricohn under en hel dag, så det är lite för tidigt att säga om jag hittat rätt konfiguration av kameran.

Men till helgen blir det nog en vända till, och då ska jag testa följande:
- Raw
- Manuell fokus inställd på 2 meter
- Manuell slutare och bländare
- ISO 400

Ovanstående är faktiskt samma inställningar jag brukar använda på min K-5:a, så det ska bli extra intressant att se hur väl GRD III hänger med i svängarna.

Viktigast nu är att lära mig exakt hur mycket avtryckarfördröjning den har med de här inställningarna. Den är ju inte lika ögonblicklig som Pentaxen, men fullt tillräcklig bara jag lär mig att tajma det.

Vi hörs igen!
(Ps: Det kommer fler bilder från Ricohn efter hand på bloggen min på http://sthlmstreet.com)Plåtis 51   
2011-08-26 10:16

Hej Janne,
Har funderat på att förnya mitt medlemsskap i Söderhamns Kameraklubb. På det viset går det troligen att ordna en utställning vad det lider. Men för tillfället är det plåtning av insekter och annat som rör sig i moder natur som gäller. Sen får man ju lite motion på köpet också då:-))

M.v.h
Hans

P.S.
Tack för infon om Trägårns belysning.
D.S.GYCKLARKONST   
2011-08-25 22:32

Hej Janne. Blev ju givet vis nyfiken på vad du fotade. Och ja du har ju en hel hög med jekla sköna bilder både på musiker och naturen som jag gilla. =)
// AnnaPlåtis 51   
2011-06-24 13:34

Hej Janne,
Hur är Trägårn som konsertarena? Har aldrig varit på nämnda ställe. Kan vara bra att ha lite info om man eventuellt ska dit nån gång.

M.v.h
HansPlåtis 51   
2011-05-24 22:59

Hej Janne,
Stort och varmt tack för alla bildkommenterar du gav ikväll. Alltid lika roligt när bilder kommenteras. Och kan säga att det allt kliar lite i fingrarna vad gäller att ge ut en fotobok vad det lider. Tack för din support i ämnet:-)

M.v.h
Hansmoff   
2011-05-21 22:28

Halloj!

Blev sugen på att inhandla en 24mm eller 35mm efter din demostration. Finns det nåt med ûberskärpa till Sony tro? Nåt gammalt Minolta kanske.. Detta skall undersökas :PM-Cyrén   
2011-05-02 20:07

Tjena Janne, ja det går lite till och från med plåtandet, men det börjar väl arta sig lite. Ser att du är riktigt flitig själv, gött att du jobbar mycket med sv/v, snyggt !!

Lirar du nåt ?

Hälsa, och ha det riktigt gött
.......tråkigt med Jazzå :-(H.E.T.   
2011-04-19 23:18

kolla på min ändrade rubrik .. /hBEN123   
2011-04-03 18:34

Hej Janne!

Tog faktiskt illa vid mig av kommentaren då du gömde dig bakom att ge bildens kvalite och komposition kritik, när det egentligen var publiceringen du ville komma åt och eventuellt tycka den borde inte publiceras. Har du uppfattningen man inte kan publicera händelser ute på stan är min fråga som kan röra upp känslor, eller vill du låtsas att detta fenomen med tiggeri inte existerar. Det finns många platser i landet där detta inte förkommer så ur dokumentärt intresse så kan det vara befogat att visa bilden. Du ville inte tala om vad det dåliga bestod av och ge förslag på hur en annan komposition skulle se ut, så jag står fortfarande med ett stort frågetecken anledningen var med din kommentar.

Mvh BengtBjörn Wångblad[BF]   
2011-03-23 20:24

På mina tre tidigare utställningar sålde jag inte en enda...Det verkar som tid och plats och målgrupp har stor betydelse. Inget fel på dina bilder, tvärtom dom är görfina.

First Prev 1 2 3 ... 11 Next Last 

Homepage

https://get.google.com/albumar...

Email